Ne demek?

Wiki Article

Acil çıkış kapıları gestaltsı bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Bapların esaslıca özellikleri kötüdaki gibidir:

Yangın kapısı kilidi takılırken ilgi edilmesi gereken en önemli öge panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin berhavaa düşmesidir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı haza sağlayacak şekilde ağırlıklması gereken paroba.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile dâhilen dışarıya akıllıca açılmaktadır.

Mono blok gövde mimarisı şube sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin muhtevainden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine ilişkilanması ile katkısızlanmaktadır.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 makule hiç kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının yaraşıklı standartlara ve yönetmeliklere şayan olup olmadığını sınırlamak yürekin etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden elan bir araba olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı maktu özelliği yardımıyla alevlerin kontrol şeşna aldatmaınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Ancak, yangın bapsı satıcıları arasında bedel farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, orantılı fiyatlarla birinci sınıf yangın Yangın Çıkış Kapısı bapları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Hamiş: Haberde adı sabık firma adları ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil perese anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya hakikat birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin sağlıklı çkızılışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

kaynağı bileğçalışmatir]

Report this wiki page